Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

update



Από σήμερα θα έχω φιλοξενούμενο! Τέλεια. Πεθύμησα πολύ το ρόλο της μαμάς. Να στρώσω, να μαγειρέψω, να καθαρίσω για κάποιο λόγο! Βαριέμαι να τα κάνω μόνο για τον εαυτό μου. Όταν τα κάνεις και για κάποιον άλλον έχουν νόημα!

Είχα χάσει το iphone μου. Ξέρεις πού ήταν τελικά; Είχε γλιστρήσει μέσα στη δεύτερη μαξιλαροθήκη, και είχε μείνει εκεί στην άκρη που διπλώνει το ύφασμα. Είχα κάνει άνω κάτω το κρεβάτι και το σπίτι να το βρω, και τελικά το ακούμπησα τυχαία σήμερα το πρωί με το χέρι μου.

Ξανάρχισα aquaerobics χτες και νιώθω ότι άρχισα να ξαναζώ! Γιατί το αμέλησα τόσο καιρό; Σήμερα όμως νιώθω πτώμα. Έτσι είναι όταν έχεις 3 μήνες να γυμναστείς! Ενώ όταν το κάνεις τακτικά σου φαίνεται παιχνιδάκι.

Κοιμάμαι πανεύκολα, ειδικά όταν είμαι κουρασμένη. Πανεύκολα όμως. Προχτές έχασα ένα προγραμματισμένο skype call, το οποίο τελικά έγινε χτες, αλλά χτες ξέχασα ότι μετά είχα υποσχεθεί να συνεχίσω ένα facebook chat. Επανήλθα αργά το βράδυ, αλλά ο τύπος ήταν κάπως "άσε μας κουκλίτσα μου". Σήμερα υποσχέθηκα καφέ σε μια φίλη στο σπίτι μου. Και έρχεται και ο φιλοξενούμενος. Και έχω υποσχεθεί και το chat. Ντάξει..!

Όταν θέλω να ξεσκάσω από το διάβασμα βλέπω videos του τύπου "πώς να διατηρήσετε λαμπερό το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σας", "πώς να φτιάξετε το σχήμα των φρυδιών σας" και διαβάζω άρθρα του τύπου "Βαριέστε την καθαριότητα του σπιτιού; Τα 5 tips που θα σας αλλάξουν τη ζωή". Επίσης βάζω status στο facebook του τύπου "πού πουλούν Liposan γιατί είναι το καλύτερο lip balm για τα χείλη και δε μπορώ να το βρω πλέον" ή "πώς ανοίγει το μαλλί όταν σου έχει βγει πολύ σκούρο από τη βαφή" και απολαμβάνω τις αντιδράσεις. Ναι το ξέρω ότι ακούγομαι ρηχή, αλλά είχα μια σκασίλα...! Ειδικά για άτομα που δε με ξέρουν.

Βαθυστόχαστες αναλύσεις ενώ περιμένω να πάω στο σπιτάκι μου!